Drie nieuwe sponsors toegevoegd!

Drie nieuwe sponsors toegevoegd!

We hebben er weer nieuwe sponsors bij, die ons gaan steunen met de actie Protest tegen Prostaatkanker!

Office1.nl kantoorartikelen logoOffice1.nl verwelkomen wij graag als onze nieuwe sponsor én als geheugensteun! Want Harry Settels van Office1.nl steunt ons met extra mini-SD-cards en een externe HD-schijf, om al ons foto- en filmmateriaal veilig te stellen. Bovendien, om scherp (én wakker!) te blijven, krijgen wij een ‘energiepakket’ mee, bestaand uit blikjes, snoep en repen! Bedankt voor dit prachtige gebaar! Als tegenprestatie een mooie plek op de auto!

 

 

XVIDIA-Google-Street-ViewXVIDIA, inmiddels bekend van de indrukwekkende videoproducties en 360gr Google Maps fotografie, gaat onze dagelijkse weblogs regisseren! Elke avond sturen wij vanuit ons hotel foto’s en filmmateriaal door naar Nederland, waar Sergei Karpovich van XVIDIA de montage verzorgt. De video’s publiceren wij via ons YouTube-kanaal en op onze Facebookpagina en op de reisblogpagina van deze website. Bedankt Sergei, ook voor alle steun en fototips en vanaf onze motorkap heb je straks een fantastisch ‘panoramisch’ uitzicht op het Noorderlicht!

Onze Nederlandse vrienden in het Franse Besse zijn druk bezig met de verbouwing van een voormalig 19e eeuws hotel “Le Pont du Roy”. Avontuurlijk als zij zijn, volgen zij ons op de voet en steunen ook van harte onze actie Protest tegen Prostaatkanker met een prachtige donatie! En dat levert een mooie plek op, op onze inmiddels volgeplakte motorkap!

Voor wie de komende zomer een originele Chambres d’Hôtes zoekt in de Auvergne, moet zeker eens een kijkje nemen op hun Facebookpagina en de website www.lepontduroy.fr.

Deel deze pagina op
Geen reactie's

Geef een reactie